Coöperatie Zorgprofessionals: voor zzp’ers in de zorg

samen succesvol zijn

Het merendeel van de professionals in de zorg (thuiszorg en verpleegkundigen) maar ook fysiotherapeuten en andere BIG-geregistreerde mensen werken nu via zorgorganisaties. Deze organisaties hebben hoge overheadkosten welke ten koste gaat van de marge van de verdiensten van de zorgprofessional.

Om de verdiensten eerlijker te verdelen, hebben wij de Coöperatie Zorgprofessionals opgericht. In onze ogen is het simpel, de zorgverleners verrichten belangrijk werk en dit dient juist gewaardeerd te worden. Met andere woorden, een zorgverlener mag ook goed verdienen.

We hebben bewust voor een coöperatie gekozen. Hiermee geven we een duidelijk signaal af. Als zelfstandige zorgverlener betaald je geen contributie. Nee, je wordt lid. Je wordt één van de ondernemers in de coöperatie. Als Coöperatie Zorgprofessionals bieden we onze zzp-ers in de zorg meer zelfstandigheid en hogere vergoedingen.

Wat kan Coöperatie Zorgprofessionals voor jou betekenen?

De balans tussen werk en privé bepaal je zelf.
Je bepaald je eigen werktijden en werkdagen

administratie-voor-zorgverleners-professionals-in-de-zorg

Doe waar je goed in bent, verleen zorg aan degene die het nodig hebben. Wij regelen je administratie en andere papierwinkel

PENSIOEN--administratie-voor-zorgverleners-professionals-in-de-zorg

Als zzp-er werken gaat vaak ten koste van je pensioen. Bij ons niet! Wij zorgen dat je later een goed pensioen ontvangt

VERZEKERING--administratie-voor-zorgverleners-professionals-in-de-zorg

Bij ons kun je jezelf verzekeren voor arbeidsongeschiktheid, maar we hebben ook andere verzekeringen

OPLEIDING-bij COZP voor ZZP-er in de zorg

We zorgen met cursussen dat je kennis up-to-date blijft bij de huidige ontwikkelingen in de zorg

Coöperatie Zorgprofessionals voor zzp’ers in de zorg (3)

ZZP-er in de zorg

Ben je al een zelfstandige zorgverlener, dan weet je als geen ander hoe belangrijk en dankbaar werk je verricht. Eigenlijk is dat het enige wat je als werk zou willen doen. Echter komen bij het zelfstandig ondernemerschap ook meer zaken kijken.

meer lezen

Een samenwerking in een coöperatie biedt vele voordelen voor een zzp-er in de zorg. Met een coöperatie sta je als zzp-er veel sterker. Denk hierbij aan grotere opdrachtgevers zoals gemeenten en zorgkantoren, deze doen liever geen zaken met 'losse' professionals. Maar omdat je deel uit maakt van een coöperatie van zorgverleners maak je goede kansen op opdrachten van deze instanties.

Coöperatie Zorgprofessionals voor zzp’ers in de zorg (2)

Starten als ZZP-er in de zorg

Om je zoveel mogelijk bij te staan als je besluit om verder te gaan als zelfstandige in de zorgsector hebben we hieronder een opsomming gemaakt zodat je kunt zien welken stappen je dient te ondernemen om als ZZP-er aan de slag te kunnen gaan.

meer lezen

Ook lid worden van Coöperatie Zorgprofessionals?

meld je nu aan

aanmelden