Coöperatie Zorgprofessionals voor zzp’ers in de zorg (6)

ZZP-er in de zorg

Zekerheid voor zelfstandigen - Wij zoeken collega ondernemers!

Ben je al een zelfstandige zorgverlener, dan weet je als geen ander hoe belangrijk en dankbaar werk je verricht. Eigenlijk is dat het enige wat je als werk zou willen doen. Echter komen bij het zelfstandig ondernemerschap ook meer zaken kijken. We noemen bijvoorbeeld administratie. Deze neventaken zou je het liefst willen uitbesteden. Dit kan nu, via Coöperatie Zorgprofessionals. Wij nemen graag de administratieve handelingen van je over, zodat jij kunt doen waar je goed in bent, zorg verlenen!

Het kan natuurlijk ook dat je momenteel werkzaam bent in de zorg en je bent toe aan de volgende stap. Je wilt eigenlijk niets liever dan goede zorg leveren aan zorgvragers, maar dan toch iets meer op je eigen professionele manier. Dan is het goed om eens na te denken om zelfstandig ondernemer te worden.

Je ziet deze verschuiving steeds meer in de zorgsector. Er kiezen dagelijks zorg- en hulpverleners voor het zelfstandig ondernemerschap. Wij als Coöperatieve Zorgprofessionals begrijpen als geen ander dat deze keuze ook best spannend is. Weet echter dat het aantal opdrachtgevers dat gebruik maakt van zelfstandige zorgverleners steeds verder groeit. Daarom durven wij te stellen dat er voor zzp-ers in de zorg en welzijnssector volop kansen en mogelijkheden zijn. Wat denk je van een eigen verantwoordelijkheid, flexibele werktijden, verschillende werkplekken en netto een hogere arbeidsbeloning? Dit zijn zo een aantal voordelen van het werken als zzp-er in de zorg- en welzijnssector.

Wat kan Coöperatie Zorgprofessionals voor jou betekenen?

De balans tussen werk en privé bepaal je zelf.
Je bepaald je eigen werktijden en werkdagen

administratie-voor-zorgverleners-professionals-in-de-zorg

Doe waar je goed in bent, verleen zorg aan degene die het nodig hebben. Wij regelen je administratie en andere papierwinkel

PENSIOEN--administratie-voor-zorgverleners-professionals-in-de-zorg

Als zzp-er werken gaat vaak ten koste van je pensioen. Bij ons niet! Wij zorgen dat je later een goed pensioen ontvangt

VERZEKERING--administratie-voor-zorgverleners-professionals-in-de-zorg

Bij ons kun je jezelf verzekeren voor arbeidsongeschiktheid, maar we hebben ook andere verzekeringen

OPLEIDING-bij COZP voor ZZP-er in de zorg

We zorgen met cursussen dat je kennis up-to-date blijft bij de huidige ontwikkelingen in de zorg

Heb jij een passie voor zorg waarbij het resultaat bij je cliënt op de eerste plaats staat? Wil je samenwerken, maar niet je zelfstandigheid kwijt raken? Ja! Wordt dan lid van de Coöperatie Zorgprofessionals

Zoals we al eerder meldden, een zelfstandig ondernemer is niet alleen met haar taken als zorgverlener bezig. Er komen nog wel een aantal andere zaken bij kijken. Als zzp-er dien je je in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Het werkaanbod is voldoende en als zelfstandig ondernemer bepaal je zelf welk werk je aanneemt en uitvoert. Daarbij komen ook taken om de hoek kijken zoals het bijhouden van uren, facturen opstellen en versturen. Wij weten uit ervaring dat de gemiddelde zzp-er niet op zit te wachten op al deze administratie taken. Daarom nemen wij deze graag van je over, zodat jij kunt doen waar je goed in bent, zorg verlenen aan degene die dat nodig hebben.

Coöperatie Zorgprofessionals voor zzp’ers in de zorg (4)

Coöperatie Zorgprofessionals

Om de verdiensten eerlijker te verdelen, hebben wij de Coöperatie Zorgprofessionals opgericht. In onze ogen is het simpel, de zorgverleners verrichten belangrijk werk en dit dient juist gewaardeerd te worden. Met andere woorden, een zorgverlener mag ook goed verdienen.

meer lezen

De voordelen van het functioneren als zelfstandige zorgverlener via Coöperatie Zorgprofessionals zijn:

  • Het indelen van jouw eigen tijd
  • Het verlenen van de voor jou geschikte zorg
  • Het zelf bepalen van jouw vrije tijd
  • Je werkt onder eigen verantwoordelijkheid, je bent eigen baas
  • Voldoende tijd en aandacht besteden aan de cliënt
  • Wij verzorgen  scholing en cursussen om je kennisniveau up-to-date te houden
  • Naast het verlenen van lichamelijke verzorging kun jij bijdragen aan het verhogen van het welzijn van een cliënt
  • Zeer beperkte administratieve handelingen, de Coöperatie Zorgprofessionals verzorgt dit voor je, namens jou
  • Wij zorgen ervoor dat je later een goed pensioen ontvangt
  • Als ZZP-er is het goed om een aantal verzekeringen te hebben, dit kun je eenvoudig bij ons regelen. Goed en vertrouwd

Besteed je graag weer tijd en aandacht aan een zorgvrager? En wil je de zorgvrager graag thuis zorg verlenen? Neem dan contact met ons op, want dan is werken via onze Coöperatie Zorgprofessionals echt iets voor jou.

Ook lid worden van Coöperatie Zorgprofessionals?

meld je nu aan

aanmelden
Coöperatie Zorgprofessionals voor zzp’ers in de zorg (2)

Starten als ZZP-er in de zorg

Om je zoveel mogelijk bij te staan als je besluit om verder te gaan als zelfstandige in de zorgsector hebben we hieronder een opsomming gemaakt zodat je kunt zien welken stappen je dient te ondernemen om als ZZP-er aan de slag te kunnen gaan.

meer lezen